CRM - 112markiezaten
Welkom, Redactie

22-09-20 - Motorrijder overleden na ongeval met bestelbus bij Sint-Annaland+VIDEO

Item informatie
Sint-Annaland - Aan de Oude Zeedijk bij Sint-Annaland heeft dinsdagavond een zeer ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Na een aanrijding met een bestelbus is een motorrijder overleden, zo laat de politie weten. De Oude Zeedijk is vanwege sporenonderzoek voorlopig nog afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het ongeval gebeurde iets na 18:00 uur. Direct werden, naast twee ambulances, ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Ondanks de inspanningen van vele hulpdiensten is het slachtoffer ter plaatse overleden.

De motorrijder is door nog onbekende oorzaak in aanrijding gekomen met een bestel, welke ook van de weg is geraakt. Of de bestuurder van de bestelbus gewond is geraakt kon de politie nog niet zeggen. De verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plaatse een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Vanwege het sporenonderzoek is de Oude Zeedijk (N658) voorlopig afgesloten voor doorgaand verkeer. Een bergingsbedrijf zal na het onderzoek beide betrokken voertuigen afvoeren.
Video

Omdat er met u geen afspraken zijn over het afnemen van video kan er geen video worden weergegeven.

Neem contact op met redactie@112markiezaten.nl om eventuele afspraken hier over te maken.

Beschikbare foto(s)

Klik op de foto, om de foto in hoge kwaliteit te downloaden